CASAMENTS

  LA NOSTRA PASSIÓ

  Som cuina de proximitat i som respecte pel producte. Som cuiners i cambrers, som consellers i buscadors d'alternatives, som professionals amb un únic objectiu: el vostre casament

  SOM SiC GOURMET

  Amb més de 10 anys d'experiència en casaments i 30 en la restauració, volem donar un toc diferencial al vostre dia amb el que ningú es quedarà indiferent. Amb Restaurant a Cal Rosal, tenim un suport imprescindible per poder atendre tot tipus de necessitats. Per oferir exclusivitat a cada cerimònia, no fem més d'un servei de càtering a la vegada, així oferim dedicació, atenció i temps per vosaltres i el vostre dia.

  Us seguim per tot Catalunya, des del Berguedà al Bages i Osona fins al Solsonès i Cerdanya. Ens desplacem fins a Girona, Lleida i Tarragona, allà on aneu per portar-vos el producte i servei que ens caracteritzen.

   MUNTATGES

   Voleu taules rodones o allargades? Les combinem? Manteleria blanca o amb estampats? Copes de colors, coberts daurats, cadires vintage, taules de fusta vista,... tenim tot el que necessites.

   DECORACIÓ

   Sou de flor seca o us agraden més les combinacions fresques? Un ram, uns centres de taula, o un arc guarnit per vestir la cerimònia? Treballem amb els millors professionals perquè tot s'ajusti al vostre estil.

   COMPLEMENTARIS

   A SiC Gourmet volem ajudar-vos a gestionar tots els aspectes d'un dia tant important. Per això disposem d'un ampli ventall de serveis complementaris com monitoratge infantil, assessorament de wedding planner, decoració integral, entre molts altres.

     Els teus esdeveniments, en les millors mans

     Deixa’ns el teu correu i estigues informat de les nostres novetats

     SiC Gourmet

     Adreça


     C/Batlle Curtichs, 22
     08680 - Gironella
     Barcelona

     Xarxes socials


     Cookies